Bestuur


Wij willen ons graag even aan u voorstellen:
HomeWelkom.html
Project1_Support_Program.html
ActiesActies/Acties.html
Steun ons1_Steun_ons.html

Mijn naam is Anouschka Wehman, geboren op 16 april 1991 en sinds de oprichting ook voorzitter van de stichting. Ik ben in 2010 voor vier maanden, samen met Amanda, in Ghana geweest. Hierna zo verliefd geworden op het land en de mensen dat ik Ghana na die vier maanden niet zomaar achter me kon laten. Dus op 26 januari 2011 werd Stichting Kind van Ghana een feit! Hierna ben ik nog enkele keren terug gegaan. In het dagelijks leven ben ik orthopedagoog en werk ik als autisme deskundige bij Autimaat, sport ik graag en ben ik veel en graag onder de mensen. Als voorzitter neem ik het vooral op me om zoveel mogelijk mensen over onze stichting en ons doel te vertellen, zodat zij net zo enthousiast worden als wij!

Ik ben Amanda Thijssen, geboren op 18 januari 1985 en woonachtig in Oude-Tonge. Sinds 2010 is mijn hart verknocht aan Ghana; de lieve mensen, de prachtige natuur en het pure leven. Binnen de stichting vervul ik de rol van secretaris. Daarnaast ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, waarbij ik ook trainingen geef op het gebied van VVE (voorschoolse en vroegschoolse educatie).

DownloadsDownloads.html
Foto’sFotos/Fotos.html
ContactContact.html

Mijn naam is Bart Wehman, geboren op 4 december 1958 en woon momenteel in Ajman, Verenigde Arabische Emiraten. Ik word van een afstand op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en probeer met mijn kennis en ervaring tips te geven en mee te denken voor de stichting.

Bestuur1_Wie_zijn_wij.html
Medewerkers1_Sub1_wie.html
Doelstelling1_Sub2_wie.html
Gratis Doneren1_Doneer_gratis.html

Ik ben Monique Koese, geboren op 23 augustus 1984 en sinds kort de nieuwe penningmeester binnen Kind van Ghana. Ik ben geboren en getogen in Oude-Tonge, maar momenteel woonachtig in Dirksland, samen met mijn man en lieve dochter. Ik ben 10 jaar werkzaam geweest bij een Gerechtsdeurwaarder en de daar opgedane ervaring kan ik goed gebruiken als penningmeester binnen deze mooie stichting! Naast de werkzaamheden voor de stichting en de zorg voor mijn dochter, vul ik mijn tijd met studeren. Dit, aangezien ik onlangs ben begonnen aan de HBO Lerarenopleiding Engels.